Hook’s Heroes – recension

Hook’s Heroes bjuder på en spelupplevelse som är av det lite mer gulliga slaget. Temat, sjörövaren Kapten Hook och hans äventyr, kanske inte är gulligt i sig, men i NetEnts tolkning där temat spelas upp av en ensemble skådespelande barn och ungdomar är temat lite sött, lite gulligt.

Hook’s Heroes är välgjord in i minsta detalj. Grafiken är fantastisk och som vanligt har NetEnt fullkomligt gödslat med animationer. Det finns ingen speltillverkare som är så noga med detaljerna som denna svenska gigant inom slots online! Spelupplevelsen är spännande och det kan pirra till i kroppen i nästan varje snurr.

Att det är spännande att spela beror till stor del på att det när som helst kan dyka upp två scatters som ger ett gratis omsnurr av de fem hjulen. I detta omsnurr finns en av tre specialare aktiv och det är inte sällan som det smäller till ordentligt i spelkassan. Smäller till kan det också verkligen göra i free spins-rundan. Får du tre scatters får du spela mellan 8-15 gratissnurr med en specialfunktion som du väljer själv!

Snabbfakta
Hjul: 5
Linjer: 20
Bonusar: Jokrar, omsnurrs-funktion, free spins med tre specialer
Satsningar: 2-2000 kr

Mitt betyg på Hook’s Heroes
Funktionerna i Hook’s Heroes är bra och spelkänslan är utmärkt. Jag är emellertid kanske inget större fan av det mer gulliga temat så det kan inte bli högsta betyg. Det blir en stark 7 av 10. Om du tycker om spel som Jack and the Beanstalk, Robin Hood (båda från Net Entertainment) kommer du säkert att ge spelet ett högre betyg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *