Titans of the Sun – recension

Titans of the Sun är en slot som finns i två versioner. De är i princip identiska, men huvudrollsinnehavaren är olika i de två spelen. I Titans of the Sun – Hyperion är det titanen Hyperion som är huvudrollsinnehavaren tillika den bäst betalande symbolen och i spelet med tillägget Theia är det titanen Theia, som också är Hyperions syster, som är i fokus.

Titans of the Sun har, som du förstår, ett episkt tema med den grekiska mytologin i centrum. Spelets bakgrund föreställer ett landskap med hav, berg och stora Parthenon-liknande byggnader. På hjulen finns inte bara Hyperion/Theia utan också fågel Fenix och en ståtlig springare med vingar.

Kikar vi på bonusarna i spelet/spelen finns en hel del skojigheter som dessutom kan ge mycket klirr i kassan. För det första finns vanliga ersättningssymboler. För det andra finns så kallade hemliga symboler. Dessa är i form av solar och när de landar på hjulen kommer alla solar att ta formen av en och samma symbol. Det är bara att hoppas på att det är en värdefull sådan! Titans of the Sun har även en free spins-runda av klass.

Snabbfakta
Hjul: 5
Linjer: 15
Bonusar: Jokrar, hemliga symboler i staplar, free spins
Satsningar: Från 0.15 euro till 30 euro

Mitt betyg på Titans of the Sun
Jag kan inte klaga på hur speltillverkaren Microgaming har knåpat ihop funktionerna i Titans of the Sun. Det är fullt ös i den här automaten! Ljudet är dock inte särskilt bra och det sammanlagda betyget får bli 7 av 10.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *